Τίτλος : ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ(POWSERV-0917)
Περιοχή : ΑΘΗΝΑ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Τελευταία Ενημέρωση : 1/9/2017 10:38:00 πμ

Εάν είσαι άνθρωπος που αγαπάς την τεχνολογία, έχεις οργανωτικές ικανότητες, σου αρέσει να προσφέρεις τεχνικής φύσεως λύσεις και θέλεις να βρεις εργασία που πέρα από ένα καλό πακέτο αποδοχών προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης και ανέλιξης, στείλε μας το βιογραφικό σου!

Η Media Markt Ελλάς ανήκει στον μεγαλύτερο  όμιλο ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη. Κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις ηλεκτρονικών ειδών σε 15 χώρες με πάνω από 1000 φυσικά καταστήματα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται με 12 φυσικά καταστήματα και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.mediamarkt.gr, με στόχο τη δημιουργία εμπειρίας στον πελάτη.

 

Νέα Θέση Εργασίας:

Υπεύθυνος Διαχείρισης  Ανταλλακτικών στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης & Επισκευής Κινητών Τηλεφώνων και Η/Υ (πλήρους απασχόλησης)  

Τόπος εργασίας: Λεωφ. Συγγρού 340, Καλλιθέα

 

Οι μελλοντικές σας αρμοδιότητες:

Απαραίτητα Προσόντα: 

 

Η εταιρεία παρέχει:

Η εταιρεία έχει βραβευτεί επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια για τις συνθήκες εργασίας, το πρόγραμμα εκπαίδευσης, τα εξελιγμένα εργαλεία που χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη των ανθρώπων της καθώς και για τις παροχές της. Θέλουμε να προσλαμβάνουμε τους ικανότερους στην αγορά εργασίας, γιατί αυτοί θα είναι που θα καλύψουν τις υψηλόβαθμες θέσεις στο μέλλον.  

 

Εμείς αναζητούμε συνεχώς ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους!

Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο της Media Markt Ελλάς, με μεγάλη χαρά θα δεχτούμε την αίτησή σας!    

 


Αποστολή Βιογραφικού