Τίτλος : Στελέχη Διοίκησης Ομάδας Πωλήσεων, Σύμβουλοι Εξυπηρέτησης & Ταμείου(SGEN-1117)
Περιοχή : Λάρισα/Λάρισα
Τελευταία Ενημέρωση : 8/8/2018 1:32:00 μμ

Εάν είσαι άνθρωπος που αγαπάς την τεχνολογία, την επικοινωνία με τον κόσμο και θέλεις να βρεις εργασία που πέρα από ένα καλό πακέτο αποδοχών προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης και ανέλιξης, στείλε μας το βιογραφικό σου!

Εμείς αναζητούμε ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους για την ενδυνάμωση της υπάρχουσας ομάδας του καταστήματος της Λάρισας!

 

Η Media Markt Ελλάς ανήκει στον μεγαλύτερο όμιλο ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη. Κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις ηλεκτρονικών ειδών σε 15 χώρες με πάνω από 1000 φυσικά καταστήματα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται με 12 φυσικά καταστήματα και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.mediamarkt.gr, με στόχο τη δημιουργία εμπειρίας στον πελάτη.

 

Νέες Θέσεις Εργασίας:

1) Στελέχη διοίκησης ομάδας πωλήσεων (με εμπειρία) και

2) Σύμβουλοι Εξυπηρέτησης & Ταμείου  (με εμπειρία)

για το κατάστημα της Λάρισας

 

Θέλουμε ανθρώπους με θετική στάση ζωής, που διακατέχονται από ενθουσιασμό για τη νέα τεχνολογία, αγαπούν το εμπόριο και είναι προσανατολισμένοι στην εξυπηρέτηση και κατανόηση των αναγκών του πελάτη και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με στόχο να δημιουργήσουν μια ευχάριστη αγοραστική εμπειρία.

 

Οι μελλοντικές σας αρμοδιότητες ως  Σύμβουλος Εξυπηρέτησης & Ταμείου: 

 

Οι μελλοντικές σας αρμοδιότητες συμπληρωματικά ως Στελέχη Διοίκησης Ομάδας Πωλήσεων:

 

Απαραίτητα Προσόντα:

 

Η εταιρεία παρέχει:

Η εταιρεία έχει βραβευτεί επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια για τις συνθήκες εργασίας, το πρόγραμμα εκπαίδευσης, τα εξελιγμένα εργαλεία που χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη των ανθρώπων της καθώς και για τις παροχές της. Θέλουμε να προσλαμβάνουμε τους ικανότερους στην αγορά εργασίας, γιατί αυτοί θα είναι που θα καλύψουν τις υψηλόβαθμες θέσεις στο μέλλον.

 

Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο της Media Markt Ελλάς, με μεγάλη χαρά θα δεχτούμε την αίτησή σας!

 

 


Αποστολή Βιογραφικού